Tänään sunnuntaina treenasimme tuossa pihanurmikolla muutamia liikkeitä. Pyysin äidin avustajaksi siten, että hän sai toimia "liikkeenohjaajana" eli huudella niitä käskyjä vierestä.

Alkuun Reiska meni todella innokkaasti, seuraaminen meni hyvin. Samoin maahanmeno ja seisominen. Mutta NOUTO epäonnistuikin nyt yllättäen, Reiska lähti vasta viiveellä hakemaan, ja sitten lähti kapulan otettuaan kiertämään (nurmikko oli märkä tms.) kaaressa taakseni, ja jäi kapulan kanssa 3 metrin päästä minun taakseni. Se on välillä semmoinen hienohelma, että ei suostu kävelemään jonkun kohdan yli nurmikolla, ilmeisesti jonkun hajun X takia... Tuollaista ei olekaan vielä tehnyt ennen, joten ihan hyvä nähdä, että tällastakin voi sitten olla odotettavissa joskus. ;))

Seisominen meni myös hyvin. Muita liikkeitä ei otettu. Pitää nyt illalla tänään treenata vaikka tuolla hiekkakentällä pari kertaa noutoa, ehkä hyppyä ja luoksetuloa.

Ainiin. Kaukokäskyistä tuli myös ongelmaa eilen. Otin niitä sisällä, ja Reiskalla tuli esiin vanha hölmö tapa, eli kun käsken sitä 2. kertaa maahan , niin se tottelemisen sijasta haukahtelee... Pitänee nyt ottaa kaukokäskyjä naksun kanssa ja jollain superhyvällä herkkupalkalla.

Näkyy taas, kun olen alkanut antaa Reiskalle ruokaa ilman, että sen tarvitsee tehdä mitään tehtäviä ruoan eteen. Heti motivaatio laskee ja sen keskittyminen herpaantuu.

Ensi lauantain kisoihin pitää järjestää Reiskalle tosiaankin nälkä, että se suostuu kisatilanteessa tekemään mitään. Olisi parasta, että perjantaina jätän kokonaan ruoka-annoksen antamatta, annan ehkä jonkun harjoituksen lomassa vähän ruokaa. Max puolet normaalista määrästä.